Autómosó

Minden nap 06:00 - 22:00

Az autómosónk aktív habos technológiával működik, aminek köszönhetően kefe nélkül is meg lehet mosni az autót. Hat mosási program közül lehet választani. Minden program lágyított vízzel működik. Az autómosó az alábbi érméket fogadja el: 0,50 €, 1 €, 2 €. 0,50 € = 1 perc.

Programok

Program 1: BOGÁROLDÓ  ÉS FELNITISZTÍTÓ

Az autóra tapadt bogarak és az alufelnin található fékpor feloldására szolgál. Az oldatot az 1-es gomb megnyomása után a sárga színű pisztollyal kb 20 cm távolságból permetezzük az autóra és a felnikre.

             Program 2: AKTÍV HAB                       

A karosszérián található szennyeződés feloldására szolgál. A habot a 2-es gomb megnyomása után a pirosz színű pisztolyból kb 50 cm távolságból spricceljük az autóra.

Program 3: KEFE 

                                                                 A makacsabb szennyeződések feloldására szolgál. A 3-as gomb megnyomása  után használható.  

  Program 4: MAGASNYOMÁSÚ                           MOSÁSA hab vagy a kefe által feloldott szennyeződések eltávolítására szolgál. A 4-es gomb megnyomása után a fekete pisztollyal öblítsük át az autót. 

            Program 5: VIASZ                            Célja a jármű felületén védőréteg képzése, amely  elősegíti a száradást, majd védi a fényezést. A viaszt az 5-ös gomb megnyomása után a fekete pisztollyal permetezzük az autóra.

Program6:ÖBLÍTÉS OZMÓZISSZŰRT VÍZZEL                 Célja az autó felületén maradt anyagok eltávolítása, cseppmentes száradás biztosítása. A 6-os gomb megnyomása után a fekete pisztollyal öblítsük át az autót.

Kiegészítő szolgáltatások

Porszívó

             0,50  = 5 perc

Szőnyegporoló

Ülésteppelő

 0,50 € = 2 perc